FORG
–––

Hidden Locker Rooms in Forges-les-Bains

Client
Commune of Forges-les-Bains

tEam
Mu / Les Particules

SURFACE
220 m2

BUDGET
470 000€ ht

ENVIRONMENTAL ASPECT
Integration within the regional park of the valley of Chevreuse / strong inertia allowed by the landmass / plant-covered roof for the temporization of rainwater / natural lighting in all the rooms

STATUS
Built march 2013

locatiON

 

If you happen to be in the regional park of the valley of Chevreuse, MU invites you to take a detour through Forges-les-Bains, a small town of 5000 inhabitants, located in a charming, hilly, and tree-filled comb.

Situated next to one of the town’s entrances, the athletic facilities ensure a seamless transition between natural and urban spaces.

Since march 2013, you can discover the former stands, wrapped in canvas and connected to new locker rooms thanks to some discrete variations of the floor.

The young soccer teams from Forge-les-Bains will find their locker rooms and sanitary facilities (naturally temperate) tucked underneath a plant-covered roof from which their fans will be able to watch and cheer them on. The athletes will then appear and disappear behind the mass created by the new construction.